Известие

Collapse
No announcement yet.

преден капак алфа 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• преден капак алфа 166

Здравейте. Собственик съм на ала 166 2.4 - 1999 г. Преди около месец на магистрала Тракия при скорост около 130 км ми се отвори предния капак. Както се сещате капака стана на трътка. Имам възлагателно писмо за отремонтиране, но от сервиза не могат да намерят капак. Трябва ми също и заключващия механизъм на предния капак, който всъщност изтърва и е причина за цялата поразия. Моля ако може да ми помогнете.......

Re: преден капак алфа 166

Първоначално публикувано от l_dobrev
    Здравейте. Собственик съм на ала 166 2.4 - 1999 г. Преди около месец на магистрала Тракия при скорост около 130 км ми се отвори предния капак. Както се сещате капака стана на трътка. Имам възлагателно писмо за отремонтиране, но от сервиза не могат да намерят капак. Трябва ми също и заключващия механизъм на предния капак, който всъщност изтърва и е причина за цялата поразия. Моля ако може да ми помогнете.......
    ужас колега, виж в Общ технически, адреси на сервизи и магазини - Дани авточасти, той е много вероятно да има
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Re: преден капак алфа 166

Първоначално публикувано от valjo
      Първоначално публикувано от l_dobrev
      ужас колега, виж в Общ технически, адреси на сервизи и магазини - Дани авточасти, той е много вероятно да има
      Ако е за нов-в Интеркар 3000 може да имат
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

благодаря, колеги. Ще проверя. Пак малкия дявол беше, защото карах в скоростна лента - неделя вечертя към София с бебе на 20 дни на задната седалка - сещате се какво меле можеше да стане.....

Comment

Working...
        X