Здравейте. Собственик съм на ала 166 2.4 - 1999 г. Преди около месец на магистрала Тракия при скорост около 130 км ми се отвори предния капак. Както се сещате капака стана на трътка. Имам възлагателно писмо за отремонтиране, но от сервиза не могат да намерят капак. Трябва ми също и заключващия механизъм на предния капак, който всъщност изтърва и е причина за цялата поразия. Моля ако може да ми помогнете.......
Известие
Collapse
No announcement yet.
преден капак алфа 166
Collapse
X
-
Re: преден капак алфа 166
Първоначално публикувано от l_dobrevЗдравейте. Собственик съм на ала 166 2.4 - 1999 г. Преди около месец на магистрала Тракия при скорост около 130 км ми се отвори предния капак. Както се сещате капака стана на трътка. Имам възлагателно писмо за отремонтиране, но от сервиза не могат да намерят капак. Трябва ми също и заключващия механизъм на предния капак, който всъщност изтърва и е причина за цялата поразия. Моля ако може да ми помогнете.......'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
-
Re: преден капак алфа 166
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от l_dobrevЗдравейте. Собственик съм на ала 166 2.4 - 1999 г. Преди около месец на магистрала Тракия при скорост около 130 км ми се отвори предния капак. Както се сещате капака стана на трътка. Имам възлагателно писмо за отремонтиране, но от сервиза не могат да намерят капак. Трябва ми също и заключващия механизъм на предния капак, който всъщност изтърва и е причина за цялата поразия. Моля ако може да ми помогнете.......Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
Comment